CATERING

 

"HET LEVEREN VAN HOOGWAARDIGE SERVICE EN KWALITATIEF GOEDE PRODUCTEN, PASSEND BINNEN HET FINANCIËLE PLAATJE VAN DE OPDRACHTGEVER"PARTICULIEREN


Viert u binnenkort uw verjaardag, familiefeest, jubileum of een andere feestelijke gelegenheid? En viert u het liever fijn bij u thuis? Wij staan met onze particuliere catering met plezier voor u klaar. Wij zijn flexibel in wat we kunnen leveren; noem uw wensen, uw budget en onze chefkok geeft hier een passende culinaire invulling aan. Servontyn Catering is een begrip voor veel particulieren in Arnhem en omgeving. U kunt bij ons terecht voor grote én kleine gelegenheden. Van hapjes, amuses, buffetten, lunches en high teas tot walking dinners, feesten & partijen, trouwerijen en nog veel meer. We nemen uw werk uit handen en leveren graag bij u thuis. Wilt u uw feest graag uitbreiden met dranken, meubilair, personeel of decoratie? Ook hierin denken wij enthousiast met u mee, waarbij we onze expertise ten volle benutten.

BEDRIJFSCATERING


Ook voor de bedrijfscatering bent u bij Servontyn Catering aan het juiste adres. Een goed bedrijfsrestaurant maakt uw lunch tot een moment van ontspanning en uw zakelijke bijeenkomst tot een succes. Servontyn Catering levert haar diensten aan onder andere het bedrijfsleven en overheden, zorginstellingen en de onderwijssector. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in grote bedrijfsfeesten en zakelijke evenementen. Van de ontvangst tot aan het bedrijfsfeest dragen wij hier op een professionele manier zorg voor. Menig bedrijf is u al voorgegaan, waaronder Toyota Material Handling, Burgers Zoo, Openbaar Ministerie en de Rabobank. Wij zorgen voor een schitterende avond waar het personeel nog lang over na zal praten.

Bovenstaand betreft een voorbeeld. Natuurlijk is er veel meer mogelijk. Klik op onderstaande button om een offerte op te vragen.