BUFFETTEN


Wanneer u kiest voor een buffet kunnen uw gasten een keuze maken uit de gepresenteerde gerechten. Een buffet stellen wij bijvoorbeeld samen aan de hand van een thema of specifieke keuken. Hierbij wordt rekening gehouden met de grote diversiteit aan voorkeuren die we aantreffen bij gezelschappen; voor ieder is wat wils. Behalve warm/koud buffetten verzorgen wij ook seizoensgebonden buffetten zoals wildbuffetten of stamppottenbuffetten. Internationale buffetten zoals een tapasbuffet, Italiaans buffet of Indisch buffet behoren uiteraard ook tot de mogelijkheden.


(De genoemde bedragen zijn exclusief btw, transportkosten en eventuele bijkomende kosten zoals personeelskosten en/of materialen)


ITALIAANS BUFFET DIVINO (v.a. € 22,50 p.p.)

Koud
  • Schaal met antipasti waaronder diverse Italiaanse vleeswaren, heerlijke olijven en gegrilde paprikaatjes
  • Pasta salade met gegrilde kippenborst, verse pesto, rucola en Parmezaanse kaas
  • Groene salade met zongedroogde tomaat, pijnboompitten en een Balsamico dressing
  • Diverse broodsoorten
  • Tomaten tapenade en een tapenade van zwarte olijf
Warm
  • Gestoofde runder sukade in een klassieke tomatensaus
  • Heerlijke vislasagne met gamba’s, makreel en calamari
  • Aardappel ovenschotel
  • Courgette uit de oven met een farce van bospaddenstoelen, gegratineerd met kaas

Dit buffet is te bestellen vanaf 15 personen, wordt gepresenteerd in chafing dishes
en is inclusief borden/bestek en decoratie.



WILDBUFFET (v.a. € 29,50 p.p.)

Koud
  • Crostini van volkoren brood met roompaté, Ardeense uien konfijt en gekarameliseerde appel
  • Carpaccio van hert met veldsla, frambozen vinaigrette en diverse nootjes
  • Witte koolsalade met ananas en rozijnen
  • Groene salade met gerookte eendenborst, stoofpeer en balsamico glacé
  • Dungesneden gemarineerde Noorse zalmfilet met een honing mosterd saus en rode ui ringen
  • Diverse brood soorten met kruidenboter, gezouten boter en knoflooksaus
Warm
  • Gebakken wildzwijnhaas medaillons met daarbij een heerlijke wildsaus
  • Op de huid gebakken schelvisfilet met een witte wijn saus
  • Spruitjes met oude kaas en spekjes
  • Stoofpeertjes
  • Aardappel gratin
  • wortel en peultjes

Dit buffet is te bestellen vanaf 15 personen, wordt gepresenteerd in chafing dishes
en is inclusief borden/bestek en decoratie.


Benieuwd naar wat er nog meer mogelijk is? Neem vrijblijvend contact met ons op via 026 443 9403 of vraag een offerte aan via het offerteformulier.