LOCATIES


Servontyn is als cateraar niet gebonden aan een vaste locatie. Hierdoor zijn de mogelijkheden van onze service eindeloos. Samen met u kijken wij graag naar de mogelijkheden en geven wij een vrijblijvend advies. Uiteraard nemen wij onze ervaring, interesse en enthousiasme daarin mee. Beschikt u niet over een eigen locatie? Wij werken samen met diverse organisaties en kunnen u daarom altijd voorzien van een geschikte omgeving. Hieronder staan enkele schitterende locaties waar we mee samenwerken weergegeven.

BRASSERIE SERVONTYN


Servontyn Catering is de trotse eigenaar van Brasserie Servontyn. De Brasserie is het hart van bedrijfsverzamelgebouw Color Business Center Arnhem Lorentz. Deze is te vinden op bedrijventerrein IJsselburcht, op 500 meter afstand van het Velperbroekcircuit. Brasserie Servontyn verzorgt lunches, buffetten, ontvangsten en borrels. Zowel voor mensen die werkzaam zijn in Color Business Center als particulieren van buitenaf. De locatie kan niet alleen doordeweeks, maar ook in het weekend gebruikt worden voor diverse evenementen.

De Brasserie heeft, door het lichte kleurgebruik en grote raampartijen, een frisse en moderne uitstraling. De bedrijven in Color Business Center maken in de lunchpauzes graag gebruik van de Brasserie om even te ontspannen en te genieten van de smakelijke lunchgerechten en gezonde smoothies die we verzorgen. Daarbij worden ze gastvrij en hartelijk ontvangen door onze gastvrouw Milou. Zij zorgt voor het vlekkeloze reilen en zeilen in Brasserie Servontyn en staat altijd voor iedereen klaar met een lach. Niet alleen voor de lunch maar ook de wat uitgebreidere bedrijfsbijeenkomsten is Brasserie Servontyn uitermate geschikt. Daarbij verzorgen we culinaire hoogstandjes in de vorm van buffetten, maaltijden of hapjes. Maar bijvoorbeeld ook champagne en oliebollen in de feestelijke decembermaand.

Enkele avonden in de week is Brasserie Servontyn de vaste thuisbasis voor de Arnhemse schaakclub ASV en Bridgeclub De IJsselstreek. Dan gaan de clubleden vol passie, op een sportieve manier met elkaar de strijd aan.

Is uw vereniging op zoek naar een uitstekende locatie met de juiste faciliteiten? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem een kijkje op de Facebookpagina van Brasserie Servontyn voor meer informatie en activiteiten.

EVENT THEATER CO


Het historische Event Theater CO is de officiële trouwlocatie voor Oosterbeek, gemeente Renkum. Het monumentale gebouw met zijn concertzaal is sfeervol en tegelijk ook een feestelijke locatie voor deze speciale dag. Van huwelijksvoltrekking, receptie, diner tot aan het bruiloftsfeest. Event Theater CO is bij uitstek de trouw- en bruiloftslocatie aan de prachtige uiterwaarden van de Rijn. Voor uw huwelijksvoltrekking en bruiloftsfeest hebben zij geen vaste arrangementen. Naar aanleiding van uw wensen verzorgen zij volgens de gemaakte afspraken maatwerk.

Uw zakelijke evenementen zijn in het meer dan 100-jarige monumentale gebouw, Event Theater CO op een bijzondere plek. Zij bieden sfeer en mogelijkheden voor zowel feestelijke als zakelijke events. CO heeft de beschikking over drie zalen en een terras, waardoor ze kleinere en grotere gezelschappen kan ontvangen. Het dienstverlenende team is meedenkend en ervaren om uw event te verzorgen, zodat u zich op uw gasten kunt concentreren. De zakelijke evenementen worden aangekleed met uw culinaire wensen en daarnaast faciliteren zij u in de benodigde techniek. Ook kan het team u van dienst zijn bij de (rand) programmering. Bij het u van dienst zijn maken zij graag gebruik van hun specialistisch netwerk om uw event te doen slagen.

Website Event Theater CO: http://www.concertzaal-oosterbeek.nl

KASTEEL DOORNENBURG


Dit is misschien wel het mooiste middeleeuws kasteel. Het bestaat uit een hoofd- en voorburcht, die met elkaar verbonden zijn door een houten brug. Het schitterende kasteel werd na de Tweede Wereldoorlog volledig gerestaureerd en vormt een mooi geheel met het karakteristieke Betuwse landschap. Omgeven door weilanden en boomgaarden komt u hier helemaal tot rust, zodat u alle aandacht kunt vestigen op het doel van de bijeenkomst.

De hoofdbrucht is een blokvormig gebouw omgeven door een gracht. Het kasteel telt 9 woon- en verblijfsruimtes. De ridderzaal en overwelfde kelders zijn typerend voor de middeleeuwse architectuur. Ongeacht de grootte van uw groep staat het gehele kasteel altijd exclusief tot uw beschikking. Bij een feest in kasteel Doornenburg waant u zich terug in de middeleeuwen. U voelt er de ingetogen charme van een authentieke locatie met een tijdloze uitstraling. Laat u verrassen door de sfeervolle kwaliteit en weleer.

Kasteel Doornenburg wordt omgeven door weilanden en boomgaarden. Binnen de verdedigingsmuren staat een boerderij die nog volop in bedrijf is. Vandaar dat het kasteel uniek is in Nederland. De aanwezigheid van de Lakenvelder zoogkoeien en de ambachtelijke boerderij geven extra sfeer aan uw feest.

Website Kasteel Doornenburg: http://kasteeldoornenburg.nl/

VON GIMBORN ARBORETUM


Het Von Gimborn Arboretum uit 1925 in Doorn bezit een wereldberoemde collectie bomen en struiken uit alle delen van de wereld. Een uniek bomenmuseum met vele duizenden boom- en struiksoorten. In het arboretum worden rondleidingen met een gids georganiseerd en allerlei educatieve en culturele evenementen.

In dit uitgestrekte arboretum van 27 hectaren kunnen bezoekers in alle seizoenen terecht. In de lente stelen de bloeiende rododendrons de show, in de zomer zijn kleuren en geuren overweldigend en in het najaar betovert de ‘Indian Summer’ het arboretum met haar vuurrode herfstkleuren. Het Von Gimborn Arboretum heeft ook een grote heidetuin. Voor kinderen is er een spannende ontdekkingsreis met speurtocht door het arboretum en een boomhut.

Website Von Gimborn Arboretum: http://www.bomenmuseum.nl

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden ten aanzien van catering? Neem direct contact met ons op.