OVER SERVONTYN

 

"HET LEVEREN VAN HOOGWAARDIGE SERVICE EN KWALITATIEF GOEDE PRODUCTEN, PASSEND BINNEN HET FINANCIËLE PLAATJE VAN DE OPDRACHTGEVER"SERVONTYN CATERING


Servontyn Catering is een echt Arnhems bedrijf, opgericht in 1989. Na wat speurwerk te hebben verricht naar een geschikte naam, viel de keuze op een verbastering van de Franse meisjesnaam van de moeder van Lenny (eigenaar van Servontyn Catering): Cerfontaine. Op dat moment werd de basis gelegd voor een bloeiend en professioneel cateringbedrijf.

Servontyn Catering is een full service cateraar, gebouwd op een fundament van gastvrijheid. Of het nu gaat om hapjes, amuses, lunches, buffetten, borrels, feestelijke openingen of complete feesten en partijen; Servontyn is van alle markten thuis.

We hebben bij onze werkzaamheden een duidelijke filosofie voor ogen; ‘Het leveren van hoogwaardige service en kwalitatief goede producten, passend binnen het financiële plaatje van de opdrachtgever’. Deze filosofie brengen we tot uiting door elke levering en partij van Servontyn Catering te baseren op drie krachtige kernwaarden; Stijl, Smaak & Service.


ONS TEAM


Ons team is gevormd door enkel professionals. Zij zijn allemaal gespecialiseerd in hun eigen vakgebied, zodat ze de kwaliteit van uw evenement kunnen garanderen. Onze medewerkers zullen tot het uiterste gaan om te zorgen dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt. Hierbij gaan creativiteit en daadkracht hand in hand als het gaat om onze flexibiliteit en inzet.

Eigenaar Lenny Kamphuis werkt al jaren met passie aan de ontwikkeling van Servontyn Catering. Hij is een begrip in Arnhem en omgeving en met zijn grote netwerk ligt zijn kracht in snel schakelen en creatieve oplossingen.

Met enthousiasme en liefde geeft onze chef-kok leiding aan een keukenteam vol gepassioneerde koks. Zij zullen er alles aan doen om elk gerecht een complete belevenis te maken. De kleinste amuses toveren zij om tot ware kunstwerkjes.

Onze partymanager is bij grote evenementen op de dag zelf het aanspreekpunt voor alle wensen en vragen. Hij zal het evenement tot in detail voorbereiden en staat garant voor een vlekkeloos verloop van de dag.

Kwaliteit en gastvrijheid staan bij onze bedieningsmedewerkers voorop. Zij zullen er alles aan doen om de gasten een onvergetelijke dag te bezorgen.


Wilt u meer informatie over de mogelijkheden ten aanzien van catering? Neem direct contact met ons op.