VERANTWOORD ONDERNEMEN


We gaan voor kwaliteit en zijn begaan met de wereld om ons heen. Daarom zijn we lid van belangrijke keurmerken en ondersteunen we graag goede doelen en enkele mooie initiatieven.


OFFICIEEL NETWERK CATERING EVENTS


Servontyn Catering is aangesloten bij ONCE; het Officieel Netwerk Catering Events. Dit is een exclusief platform voor partycateraars die zich naar de opdrachtgevers wensen te onderscheiden door het verschil te maken op het gebied van veiligheid, kwaliteit, authenticiteit, garantie van uitvoering en maatschappelijk verantwoord ondernemen.


KEURMERK VOEDSELVEILIGHEID


Servontyn Catering is in het bezit van het keurmerk voedselveiligheid van Bureau de Wit. Samen met Bureau de Wit zorgt Servontyn ervoor dat de kwaliteit en veiligheid worden gewaarborgd.


DE ARNHEMSE UITDAGING


De Arnhemse Uitdaging bouwt bruggen tussen het bedrijfsleven en de samenleving. Dat doen we door het stimuleren en organiseren van maatschappelijk betrokken ondernemen in Arnhem en het tot stand brengen van samenwerking tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties. Om zo oplossingen te realiseren voor maatschappelijke vraagstukken.

De Arnhemse Uitdaging bemiddelt tussen aanbod van bedrijven en vragen van maatschappelijke organisaties. In de vorm van menskracht (handjes, kennis, kunde), materialen (spullen, ruimtes) en middelen (geld).


EARTH WATER


Dagelijks sterven 6.000 mensen, voornamelijk kinderen, door gebrek aan schoon drinkwater. Om een steentje bij te dragen in de strijd schenkt Servontyn Catering bij partijen EARTH Water. 100% van de nettowinst die Earth Water realiseert met de verkoop van haar producten, wordt afgedragen om waterprojecten te financieren.


RONALD MC DONALD KINDERFONDS


Het Ronald McDonald Kinderfonds draagt al ruim dertig jaar concreet bij aan het welzijn van zieke of gehandicapte kinderen en hun familie. Servontyn Catering draagt daar als donateur graag aan bij.


BESTELBUS MET KOELING OP ZONNE-ENERGIE


Een koelauto die koelt op zonne-energie is een primeur in de catering wereld. Servontyn Catering is de eerste cateraar die deze koelauto met een KONVEKTA SOL(C)AR KOELINSTALLATIE in bezit heeft.

Een van de voordelen van een koelauto die koelt op zonne-energie is dat je de motor niet meer stationair hoeft te laten lopen om de inhoud van de koelauto koel te houden. Dit scheelt veel motor geluid en CO2 uitstoot, wat uiteindelijk weer prettiger is voor de gasten. Het dak is één groot zonnepaneel en net zo plat als een gewone bestelwagen. Daarbij draagt deze nieuwe manier van koelen ook bij aan de flexibiliteit die Servontyn Catering hoog in het vaandel heeft.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden ten aanzien van catering? Neem direct contact met ons op.