REFERENTIES


REFERENTIES


We zijn trots op de goede relaties die we met onze opdrachtgevers hebben opgebouwd. Enkele mooie woorden van opdrachtgevers:

Edward Maas, FMC Technologies


“Servontyn is een vooruitstrevende en zeer faciliterende cateraar, die meedenkt en meebeweegt met de klant: alles is bespreekbaar in een open en coöperatieve sfeer. Het personeel past zich aan aan de klant, het evenement en de situatie en combineert een hoog serviceniveau met een goede kwaliteit, zonder te nadrukkelijk aanwezig te zijn. Als veiligheids- en facilitair manager was ik daarnaast zeer blij met de onbetwiste voedselveiligheid en de HACCP certificering.”

Simone Sanders, Burgers' Zoo


“Al velen jaren begeleid Servontyn Catering ons jaarlijks medewerkersfeest. Wij zijn hierover erg tevreden. De service is goed, zowel voor als tijdens het event. Al met al een zeer prettige samenwerking.”

Diana de Sain-Florissen, CCV Holland B.V.


"In de loop der jaren is er een vertrouwensband met Servontyn ontstaan. Na overleg zorgt Servontyn voor de perfecte culinaire invulling van onze evenementen." 

Klaas-Jan Wenning, Kenniscentrum Aequor


“Kenniscentrum Aequor bedankt Servontyn Catering voor de perfecte catering tijdens de verkiezing leerbedrijf in Ede. Duidelijke afspraken, service, kwaliteit en vriendelijk en behulpzame medewerkers.”

Peter de Gans, IT local B.V.


“Hierbij wil ik de keukenbrigade bedanken voor de geweldige soep die ze elke keer maken. Als huurder in het Color business Center Lorentz heb ik de soep jarenlang laten staan. Tot Servontyn de boel overnam, en de soep weer een feestje werd om te eten. Ga zo door, klanten proeven echt het verschil wel tussen middelmatige of goede koks in de keuken.”

Bernadette Schonis - de Knegt, Regal Beloit BV


"Ons eerste grote project in samenwerking met Servontyn Catering was de open dag voor onze binnen- en buitenlandse relaties. Deze vond plaats in onze magazijnhallen. Alle ruimtes waren compleet gedecoreerd en prachtig verlicht. Onze relaties keken hun ogen uit. Tussen de stellingen stonden prachtige gedekte tafels waar wij een heerlijk 5-gangen diner geserveerd kregen. Zowel wij, als onze relaties, praten er nu nog over."


Lydia van den Bogaard, Toyota Material Handling


"Sinds een aantal jaren maken wij gebruik van de service van Servontyn. Het is altijd weer een feestje wanneer zij onze evenementen cateren. Ze voelen exact het doel en de sfeer van de bijeenkomsten aan. Ook het laatste kerstevent in onze bedrijfshal was weer voortreffelijk."


Dian Hessels – NIZO Food Research


"Met Servontyn Catering werken we al jaren naar alle tevredenheid samen. Niets is teveel, speciale wensen of diëten het maakt ze niets uit er wordt altijd iets lekker klaargemaakt. Naast de heerlijke buffetten die uitstekend worden verzorgd zijn de hapjes voor de recepties ook erg goed. We hopen dat deze samenwerking nog jaren stand houd."


Wilt u meer informatie over de mogelijkheden ten aanzien van catering? Neem direct contact met ons op.