RODE KRUIS GALA
mei 26, 2016
HIJ IS WEER VOORBIJ DIE MOOIE ZOMER
september 30, 2016
Show all

NIJMEEGSE 4-DAAGSE

Wat zijn we trots! Met zijn allen hebben we de geweldige (maar door de hitte niet altijd makkelijke) 100e Nijmeegse Vierdaagse week tot een heel mooi einde weten te brengen. Maar liefst 5.598 personen hebben van de catering van Servontyn gesmuld.

Met name de Rode Kruis vrijwilligers hebben van onze catering mogen genieten. Gemiddeld 500 maaltijden per dag werden er verzorgd in de Schouwburg in Nijmegen; het tijdelijke thuishonk van de Rode Kruis vrijwilligers. Na een lange dag blaren prikken en andere calimiteiten genoten zij van voedzame verse maaltijden, waarbij er uitstekend rekening werd gehouden met alle diëten. Een leuke puzzel voor onze chefkok waarbij zijn creativiteit en flexibiliteit goed naar boven kwamen. Met een goedgevulde buik gingen de vrijwilligers weer aan de slag of genoten van een paar uurtjes ontspanning. Wat een werk verrichten de Rode Kruis mensen. En dat allemaal vrijwillig! We zijn blij dat we ze door middel van smakelijke maaltijden konden ondersteunen in hun werkzaamheden.

Het Rode Kruis was wel de grootste, maar zeker niet de enige opdrachtgever tijdens ‘The Walk of the World’. Voor diverse sponsoren, waaronder hoofdsponsor Hi-Tec, verzorgden we lunchpakketjes, ontbijtpakketten, hapjes, mini-broodjes en sandwiches, fruit, gebak, salades, hapjesbuffetten, bbq’s en nog veel meer. Alle zeilen werden bijgezet om alles netjes op tijd en keurig verzorgd bij de klanten af te leveren. Met als resultaat vele tevreden gezichten. Ook last minute aanvragen werden goed en snel verwerkt.

Het was een bijzondere week waarbij we misschien wel evenveel meters hebben gelopen als de Vierdaagse wandelaars en de oplopende temperaturen zo nu en dan in de weg zaten. Desalniettemin hebben we ervan genoten en zijn we trots dat we met het hele bedrijf een hele mooie week hebben neergezet waarbij iedereen zijn/haar steentje heeft bijgedragen.

Hopelijk tot volgend jaar!