BRASSERIE SERVONTYN


Servontyn Catering is de trotse eigenaar van Brasserie Servontyn. De Brasserie is het hart van bedrijfsverzamelgebouw Color Business Center Arnhem Lorentz. Deze is te vinden op bedrijventerrein IJsselburcht, op 500 meter afstand van het Velperbroekcircuit. Brasserie Servontyn verzorgt lunches, buffetten, ontvangsten en borrels. Zowel voor mensen binnen Color Business Center als daarbuiten. De locatie kan ook in het weekend gebruikt worden voor diverse evenementen.

De Brasserie heeft, door het lichte kleurgebruik en grote raampartijen, een frisse en moderne uitstraling. De bedrijven in Color Business Center maken in de lunchpauzes graag gebruik van de Brasserie om even te ontspannen en te genieten van de smakelijke lunchgerechten en gezonde smoothies die we verzorgen. Daarbij worden ze gastvrij en hartelijk ontvangen door onze gastvrouw Milou. Zij zorgt voor het vlekkeloze reilen en zeilen in Brasserie Servontyn en staat altijd voor iedereen klaar met een lach. Niet alleen voor de lunch maar ook de wat uitgebreidere bedrijfsbijeenkomsten is Brasserie Servontyn uitermate geschikt. Daarbij verzorgen we culinaire hoogstandjes in de vorm van buffetten, maaltijden of hapjes. Maar bijvoorbeeld ook champagne en oliebollen in de feestelijke decembermaand.

Enkele avonden in de week is Brasserie Servontyn de vaste thuisbasis voor de Arnhemse schaakclub ASV en Bridgeclub De IJsselstreek. Dan gaan de clubleden vol passie, op een sportieve manier met elkaar de strijd aan.

Is uw vereniging op zoek naar een uitstekende locatie met de juiste faciliteiten? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Kijk op de Facebookpagina van Brasserie Servontyn voor meer informatie en activiteiten.


Wilt u meer informatie over de mogelijkheden ten aanzien van catering? Neem direct contact met ons op.